Boka
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Dermapen 4

Dermapen4 är en effektiv behandling för olika hudindikationer. Genom Dermapen4 skapas kontrollerade skador i huden, vilket stimulerar läkningsprocessen och frigör tillväxtfaktorer. Vi applicerar serum anpassat för din hudtyp för att öka effektiviteten. Behandlingen avslutas med en lugnande mask och kräm för återfuktning och att minska rodnad.

Dermapen4

Dermapen4 är en effektiv behandling för en mängd olika hudproblem. Genom att använda den avancerade teknologin skapas kontrollerade mikrokanaler i huden, vilket kickstartar kroppens naturliga läkningsprocess och stimulerar produktionen av tillväxtfaktorer. Denna process är kritisk för att uppmuntra cellförnyelse och förbättra hudens struktur och utseende. En av de fantastiska aspekterna med Dermapen4-behandlingen är dess anpassningsbara. Serum som är skräddarsydda för din specifika hudtyp och problem kan appliceras under behandlingen för att ytterligare förbättra dess effektivitet. Det innebär att oavsett om du lider av akneärr, fina linjer och rynkor, pigmentering eller något annat hudproblem, kan Dermapen4 skräddarsys för att möta dina behov. Efter behandlingen är omsorgen om din hud inte över. En lugnande mask och återfuktande kräm appliceras för att lugna huden och minimera eventuell rodnad. Detta är viktigt för att säkerställa att din hud återhämtar sig snabbt och att du kan njuta av de optimala resultaten av behandlingen. 


Sammanfattningsvis är Dermapen4 en effektiv och skräddarsydd lösning för att bekämpa en rad hudproblem, medan den också prioriterar din hudhälsa genom att inkludera återfuktande och lugnande åtgärder efter behandlingen.
Din destination för avancerad hudvård

Boka en kostnadsfri konsultation

Vanliga frågor och svar om Dermapen 4

Hudområdet som ska behandlas rengörs noggrant för att avlägsna eventuell makeup eller smuts. 
Dermapen 4 används för att skapa mikroskopiska nålstick i huden. Detta främjar kollagenproduktionen och hudförnyelsen. Efter behandlingen appliceras ofta en lugnande eller återfuktande produkt för att stödja läkningsprocessen.
Detta varierar, men många människor upplever förbättringar i hudens textur, elasticitet och lyster. Det kan minska synligheten av fina linjer, ärr och oönskade pigmenteringar.
Antalet behandlingar varierar beroende på dina specifika behov och önskemål. Vanligtvis rekommenderas en serie behandlingar för att uppnå optimala resultat. Hur många behandlingar som krävs är individuellt. Men ofta är en kur på tre tillfällen med 2-8 v mellanrum ett bra riktmärke.
Undvik direkt solljus och använd solskyddsfaktor. Undvik blodförtunnande läkemedel.
Alla, men det finns tillstånd då man skall undvika behandlingen. T.ex. om du för närvarande har en hudinfektion, som till exempel ett aktivt herpesutbrott, då bör behandlingen skjutas upp tills infektionen har läkt. Undvik behandling på områden med öppna sår, brännskador eller andra allvarliga skador på huden. Personer med aktiva hudtillstånd som eksem eller psoriasis bör avvakta behandling tills dessa förhållanden har stabiliserats. Personer med blodförtunnande eller blödningssjukdomar. Gravida eller ammande. Dermapen 4 är en förbättrad version av microneedling-verktyget Dermapen, designad för att förbättra hudens utseende genom att stimulera kollagenproduktionen. Med fina nålar penetrerar den huden på olika djup för att skapa kontrollerade mikrokanaler och främja hudens naturliga läkningsprocess. Dermapen 4 behandlar ärr, fina linjer och förbättrar hudens struktur och ton. Genom att införa näringsrika preparat med aktiva ämnen främjas hudens föryngring, ökad fasthet och förbättring av struktur och kondition
Eftersom dermapen4 är en minimalt invasiv procedur, har den vanligtvis en relativt kort återhämtningstid. Patienter kan uppleva rodnad och mild svullnad, men dessa symtom tenderar att avta inom några dagar. Rodnad kan uppstå direkt efter behandlingen och kan sitta kvar i ett till två dygn. Det kan även hetta till och svida lite i huden, detta är dock övergående. De flesta kan utan problem gå tillbaka till arbetet dagen efter behandlingen
De första 24 timmarna efter behandling:
Undvik att komma i kontakt med den behandlade huden under de första timmarna efter din Dermapen-behandling för att hålla orenheter borta. Vid behandling av ansikte är det bra att byta till ett rent örngott. Under de första 24 timmarna efter behandling ska du undvika att låta det behandlade området komma i kontakt med vatten (inkl. dusch) och även undvika att använda smink. Om du bär glasögon rekommenderar vi dig att sprita av de ytor som är i kontakt med huden för att undvika att smuts och orenheter kommer i kontakt med det behandlade området. Om du har kontaktlinser är det bra att använda dem.
De första 48 timmarna
Det är viktigt att skydda huden efter en Dermapen-behandling. I 48 timmar efter behandlingen ska du bl.a. undvika: Injektionsbehandlingar, Sol eller solarium, Varma bad/bastu, Brun-utan-sol, Swimmingpool/havsbad Använd en ren handduk för ansiktet när du tvättar det första gången efter din behandling. Om du vistas i solen under de två första veckorna som efterföljer din behandling bör du vara noggrann med att använda solskyddsfaktor.
Resultaten varierar beroende på individuella faktorer, inklusive ålder, hudtillstånd och eftervård. Regelbundna upprepade behandlingar kan behövas för att bibehålla resultaten över tid.
Biverkningar inkluderar rodnad, svullnad och ömhet, men dessa tenderar att vara milda och tillfälliga. Informera din behandlare om eventuella allergier eller hudproblem innan du genomgår behandlingen

Dags att unna dig en behandling

Vi grundades med passionen att erbjuda kvalitativa skönhetsbehandlingar som inte bara förbättrar din hudhälsa utan också ger dig en upplyftande och avslappnande upplevelse. Med ett dedikerat team av sjuksköterskor och hudterapeut strävar vi efter att leverera de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Boka direkt

Nyhetsbrev

Subscription Form
envelopephonecrossmenu