Boka

Våra behandlingar

En injektionsspruta som används vid behandling

Muskelavslappnande

Genom att musklerna slappnar av minskar synligheten av fina linjer, vilket resulterar i en jämnare hud. 

Fillers

Fillers består av hyaluronsyra, en naturlig substans som vår kropp producerar. Fillers hjälper till att återställa volymen och förbättra hudens spänst genom att fylla ut områden där linjer och veck uppstår, vilket resulterar i en jämnare och slätare hud.
Hydrafacial-behandling hos Miki Clinic

Hydrafacial

HydraFacial - en avancerad hudvårdsbehandling som kombinerar rengöring, peeling och återfuktar i en enda session. Den rengör porer, tar bort döda hudceller och tillför fukt för att ge dig ett otroligt glow.
Dermapen 4 som används vid behandling

Dermapen 4

Dermapen4 är en effektiv behandling för olika hudindikationer. Genom Dermapen4 skapas kontrollerade skador i huden, vilket stimulerar läkningsprocessen och frigör tillväxtfaktorer. 
Några av de produkter från varumärken som Miki Clinic säljer

Kemisk Peel

En kemisk peel är en kosmetisk procedur som innebär applicering av en kemisk lösning på huden för att exfoliera och förbättra dess utseende. 
Ansiktsbehandling hos Miki Clinic

Ansiktsbehandling 

Genosys - denna koreanska ansiktsbehandling är en komplett upplevelse som sätter huden i fokus. 
Jaluprobehandling som utförs av Miki Clinic

Jalupro

Upplev den ultimata skinboostern på marknaden - Jalupro! Som en biostimulerare är Jalupro en banbrytande behandling som inte bara stärker ligament och vävnader, utan också ger djup återfuktning till huden. 
Profhilo är en fantastisk behandling, särskilt i områden som vanligtvis är utmanande att behandla.

Profhilo

Profhilo är en fantastisk behandling, särskilt i områden som vanligtvis är utmanande att behandla. 

Vitamindropp

Vitamin droppar administreras genom att näringsämnen och vitaminer injiceras direkt i blodomloppet, vilket innebär att de inte behöver passera genom matsmältningssystemet för att tas upp av kroppen. 

PRP (platelet-rich plasma)

PRP (platelet-rich plasma) även kallad ”vampyrbehandling” är främst för att förbättra hudens utseende och behandla olika estetiska problem.

PRX T33

PRX T33 är en kemisk peeling som utvecklats för att förbättra hudens utseende och textur. Behandlingen kan användas för att behandla olika hudproblem, inklusive åldersfläckar, fina linjer, ojämn hudton och acne ärr.

Trådlyft

Trådlyft är en kosmetisk procedur som används för att lyfta och strama upp hudens yta i ansikte och hals. Det är en icke kirurgisk behandling vilket innebär en snabbare återhämtning.
Din destination för avancerad hudvård

Boka en kostnadsfri konsultation

Dags att unna dig en behandling

Vi grundades med passionen att erbjuda kvalitativa skönhetsbehandlingar som inte bara förbättrar din hudhälsa utan också ger dig en upplyftande och avslappnande upplevelse. Med ett dedikerat team av sjuksköterskor och hudterapeut strävar vi efter att leverera de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Boka direkt

Nyhetsbrev

Subscription Form
envelopephonecrossmenu