Boka

DIN SÄKERHET

Hantering av journaler

Vi går under hälso-och sjukvårdslagen, detta innebär at vi skriver journaler på de som utför estetiska injektioner. All data lagras krypterad och vårat journalsystem följer patientlagen samt GDPR. Vi skriver avvikelser och tillbudsrapporter, produkterna vi använder är högkvalitativa samt CE märkta och godkända. Läkemedel som vi använder är godkända av läkemedelsverket. Vi går även under sekretesslagen vilket innebär att vi har tystnadsplikt.

Enligt svensk lag måste du vara 18 år samt en konsultation genomföras minst 48h innan bokad behandling. Detta gör du under Boka digital konsultation.  Patientförsäkring är en form av försäkring som syftar till att ge ekonomiskt skydd för personer i händelse av medicinska fel, skador eller komplikationer som uppstår under vård eller behandling. Vi har tecknat patientförsäkring via Folksam.

Verksamheten är anmäld till IVO:s vårdgivarregistret samt Borås kommun.

Vi som arbetar med estetiska injektioner är legitimerade sjuksköterskor och är utbildade inom estetiska injektioner i Sverige. Innan behandlingen kommer vi fotografera, detta för att du skall kunna se före och efterbilder, självklart används inte dessa om du inte gett oss ditt godkännande, vilket sker skriftlig.

Konsultation

Inför din första behandling måste boka en konsultation, där du och behandlaren tillsammans går igenom dina önskemål, vilka möjligheter och begränsningar som finns. Alla våra konsultationer är kostnadsfria. Viktigt att du och behandlaren är överens om vad som ska behandlas, hur många behandlingar som krävs för att uppnå ett visst resultat samt prisuppgift. Konsultation måste ske minst 48 timmar innan behandling. Du måste också vara 18 år fyllda. Hos oss är det kvalité och säkerhet som gäller. 

Avboka

Vänligen kontakta oss via mail. Om du bokat via boka direkt använd koden du fått i bekräftelse mailet. Avbokningar kan senast göras 24 timmar innan behandlingen. Uteblivet besök/sen debiteras med 500kr. 

Betalning

Vi erbjuder kort betalning, swish, faktura eller avbetalning
Din destination för avancerad hudvård

Boka en kostnadsfri konsultation

Dags att unna dig en behandling

Vi grundades med passionen att erbjuda kvalitativa skönhetsbehandlingar som inte bara förbättrar din hudhälsa utan också ger dig en upplyftande och avslappnande upplevelse. Med ett dedikerat team av sjuksköterskor och hudterapeut strävar vi efter att leverera de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Boka direkt

Nyhetsbrev

Subscription Form
envelopephonecrossmenu