Boka
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Hydrafacial

HydraFacial - en avancerad hudvårdsbehandling som kombinerar rengöring, peeling och återfuktar i en enda session. Den rengör porer, tar bort döda hudceller och tillför fukt för att ge dig ett otroligt glow

Hydrafacialbehandlingar

Hydrafacial Signature - Hydrafacial Signature är den ultimata ansiktsbehandlingen för dig som vill uppnå en strålande hud på ett snabbt och effektivt sätt. På 45 minuter kombinerar denna behandling avancerad teknik för att rengöra, exfoliera och återfukta din hud. Genom användning av Hydrafacials patenterade teknik får din hud en djuprengöring samtidigt som den förseglas med viktiga näringsämnen som AHA/BHA och peptider.

Hydrafacial Deluxe - Hydrafacial Deluxe ger din hud en extra boost. Förutom de vanliga stegen i en Hydrafacial-behandling, får du en skräddarsydd booster för din hud. Behandlingen avslutas med lugnande LED-ljus som stimulerar kollagenproduktionen. Det är det perfekta sättet att ge din hud den extra kärlek den behöver.

Hydrafacial Platinum - Hydrafacial Platinum är för dig som vill ha det bästa. Den inleds med en lymfdränagemassage för att förbättra cirkulationen och öppna upp hudens kanaler för en fördjupad behandling. Därefter tar Hydrafacials banbrytande teknik över, rengör, exfolierar och återfuktar din hud på djupet. Det är den ultimata behandlingen för en fräsch och vital hud.

Linjer mellan ögonbrynen, (bekymmersrynka)

Är det område mellan ögonbrynen där bekymmersrynkor kan vara mest framträdande. Genom att försiktigt och temporärt minska muskelkontraktionen i detta område kan vi skapa en slätare och mer avslappnad yta. Ger ett piggt utseende, samtidigt som man behåller sina unika ansiktsdrag. En diskret men effektiv metod för att minska synliga linjer.

Linjer i ögonens utkanter (kråksparkar)

Det är små linjer som bildas runt ögonens yttre hörn när du ler eller gör ansiktsuttryck. Dessa linjer uppstår på grund av upprepade ansiktsrörelser och muskelaktivitet över tiden.

Horisontella linjer i pannan

I pannområdet är det vanligt att människor använder musklerna för att uttrycka sig genom att rynka pannan, höja ögonbrynen eller göra andra ansiktsrörelser. Upprepade kontraktioner av dessa muskler kan orsaka bildandet av linjer i huden, särskilt när huden förlorar sin naturliga förmåga att återhämta sig.

Linjer vid näsan (bunnylines)

Bunny lines är termen som används för att beskriva små linjer eller veck som bildas på näsan när du skrattar, ler eller gör vissa ansiktsuttryck. Dessa linjer syns vanligtvis på näsan precis bredvid ögonen.

Linjer kring munnen (Skrattrynkor)

Här kan vi behandla linjer runt munnen, som är förknippade med livserfarenhet och ansiktsuttryck. Området runt munnen är särskilt benäget för bildandet av linjer och veck på grund av ansiktsrörelser och muskelaktivitet.

Läppkontur (lipflip)

Genom att slappna av denna muskel kan läpparna rulla något uppåt, vilket kan skapa ett intryck av fylligare och mer framträdande läppar. Det ger dock inte samma volymökning som fillers och syftar snarare till att förbättra läpparnas form och kontur.

Nedåtgående mungipor

Här kan vi behandla nedåtgående mungipor genom att minska aktiviteten i musklerna som drar ned mungiporna, vilket kan resultera i ett mer avslappnat och mindre surt utseende.

Gummy smile (synligt tandkött)

Här kan vi behandla de överdrivet aktiva musklerna runt överläppen. För att minska synligheten av tandkött när en person ler.

Spänd haka (apelsinhaka)

Här kan vi behandla den upplevda ojämnheten eller rynkningen som kan uppstå på hakan.

Hals

Här kan vi behandla horisontella linjer och veck som ibland bildas runt halsen och som kallas "halsbandlinjer" eller "tech neck lines." Eller platysma som är den breda muskeln som sträcker sig från halsen till käken och kan vara ansvarig för vissa åldersrelaterade förändringar i halsens utseende, såsom band och hängande hud.

Dekolletage

Här kan vi behandla fina linjer i dekolletageområdet, vilket är det område som sträcker sig från halsen ner till bröstet.

Svettningar

Här kan vi behandla de områden där överdriven svettning uppstår, som armhålorna, handflatorna eller fotsulorna. För att minska svettkörtlarnas aktivitet och därmed reducera mängden producerad svett.
Din destination för avancerad hudvård

Boka en kostnadsfri konsultation

Dags att unna dig en behandling

Vi grundades med passionen att erbjuda kvalitativa skönhetsbehandlingar som inte bara förbättrar din hudhälsa utan också ger dig en upplyftande och avslappnande upplevelse. Med ett dedikerat team av sjuksköterskor och hudterapeut strävar vi efter att leverera de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Boka direkt

Nyhetsbrev

Subscription Form
envelopephonecrossmenu