Boka
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Fillers

Enligt lag kräver alla injektionsbehandlingar en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen. Detta gäller både nya kunder och de som inte har behandlats på över sex månader.
Du kan boka en konsultation via telefon eller så är du välkommen till kliniken. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.
Du måste vara över 18 år för att genomgå injektionsbehandlingar. 

Fyll ut och återställ konturer och form

Fillers består av hyaluronsyra, en naturlig substans som vår kropp producerar. Med åldern minskar produktionen av hyaluronsyra, vilket leder till förlorad elasticitet vilket gör att vi får linjer och rynkor. Fillers hjälper till att återställa volymen och förbättra hudens spänst genom att fylla ut områden där linjer och veck uppstår, vilket resulterar i en jämnare och slätare hud.

Fillers påverkar inte musklernas rörlighet utan fungerar genom att fylla ut områden under linjer och veck, vilket lyfter huden och reducerar synligheten av ålderstecken. De vanligaste områdena för fillers inkluderar läppar, haka, kinder och käklinjen. Vi använder oss av marknadens ledande märken.

Enligt lag kräver alla injektionsbehandlingar en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen. Detta gäller både nya kunder och de som inte har behandlats på över sex månader. Du kan boka en konsultation via telefon eller så är du välkommen till kliniken. Alla våra konsultationer är kostnadsfria. Du måste vara över 18 år för att genomgå injektionsbehandlingar.

Läppar

Vår behandling med läppfiller innebär mikroinjektioner på läpparna för att återfukta, vitalisera och, om så önskas, ge fyllighet och volym. Hyaluronsyragelen arbetar för att minska tecken på åldrande, samt framhäva läpparnas konturer och omdefiniera formen.

Näsa

Fillers för näsan, även kallat icke-kirurgisk näsformning, är en estetisk behandling där fillers injiceras för att förändra form eller korrigera ojämnheter i näsprofilen.

Haka

Fillers för hakan är en estetisk behandling där fillers injiceras i hakområden för att förbättra dess form, kontur och volym.

Käklinje

Fillers för käklinje används för att förstärka och definiera käklinjen, vilket kan ge en mer markerad ansiktsform.

Kindben

Fillers för kindben är för att öka volym och konturerna i kindbenen för att ge ett mer framträdande ansiktsuttryck.

Tear through

Syftet med tear-through fillers är att korrigera förlusten av volym under ögonen. Behandlingen strävar efter att minska skuggorna under ögonen och ge en mer upplyftande effekt.

Nasolabiala veck

Fillers för nasolabiella vecken, även kallat smile lines, används för att behandla linjer och veck som sträcker sig från munnens hörn.

Nedåtgående mungipor

Fillers för nedåtgående mungipor används för att ge mungiporna ett upplyftande utseende till ansiktet. Kan vara väldigt bra att kombinera med muskelavslappnande läkemedel.

Dekolletage

Fillers för dekolletage för att behandla och förbättra hudens utseende, elasticitet och ger volym i området mellan halsen och brösten.

Händer

Fillers för händerna används för att behandla och förbättra utseendet på händerna genom att återställa volym, minska ålderstecken såsom tunn hud och åderbrock samt förbättra hudens struktur.

Linjer kring mun

Fillers kring mun använd för att fylla ut och jämna ut linjer och veck runt mun.

Borttagning av Fillers

Det finns olika anledningar att ta bort fillers, kanske har du tröttnat, upplever asymmetri eller fått ett dåligt resultat.
Din destination för avancerad hudvård

Boka en kostnadsfri konsultation

Vill du ta bort dina Fillers

Det finns olika anledningar att ta bort fillers, kanske har du tröttnat, upplever asymmetri eller fått ett dåligt resultat. Då kan du vara i behov av att lösa upp dina fillers, vilket vi kan hjälpa dig med. Fillers består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och som kroppen själv tar hand om och löser upp, men har man gjort fillers under många år kan det finnas en del produkter kvar. Vi injicerar ett enzym Hyalase som löser upp dina fillers. Beroende på mängd, vilken hårdhet samt ålder på fillers kan det ta upp till tre behandlingar för att helt avlägsna produkten. Boka en kostnadsfri konsultation för mer information. Där får du information hur mycket Hyalse som behövs för att lösa upp just dina fillers och hur många behandlingar som krävs.
Boka tid

Vanliga frågor och svar om Fillers

Konsultation sker två dagar innan utförd behandling. Sedan på behandlingsdagen går vi igenom din behandling återigen där vi pratar om dina mål och förväntningar men även dina förutsättningar. Vi använder fillers med bedövningsmedel. Först görs ett insticksställe med vass kanyl och oftast använder vi oss av en trubbig nål för att injicera fillers på specifika områden under behandlingen, då den metoden är säkrast.
Resultat av fillers varierar beroende på flera faktorer, inklusive vilken typ av filler som används, vilka områden som behandlas och individuella egenskaper samt mängd. Fillers används ofta för att återställa förlorad volym i olika delar av ansiktet, såsom läppar, kinder, kindben, och tinningar.
Vi vill eftersträva ett naturligt resultat, detta innebär att vi oftast börjar i små mängder, för det är lättare att ge lite till och en betydligt svårare process att minska. Man börjar med ett besök och därefter tar vi ett nytt ställningstagande.
Undvik att ta blodförtunnande läkemedel, såsom aspirin eller ibuprofen, några dagar innan behandlingen för att minska risken för blåmärken och blödning vid injektionsstället. Om du tar blodförtunnande medicin på grund av en medicinsk kondition, var noga med att diskutera detta med din sjuksköterska.
Enligt svensk lag måste en konsultation göras 48 timmar. Man skall vara 18 år fyllda. Vi ger inte fillers till gravida eller ammande. Inte heller under en pågående infektion eller vid vissa sjukdomstillstånd eller allergier.
Inte röra eller massera området under de närmaste timmarna efter behandling. För att minska risken för oavsiktlig förflyttning av fillern. Undvik hög intensiv träning under de första dagarna. Undvik även sol, bad och hög värme första dagarna. Inte utföra peeling eller ansiktsmassage under det närmaste dygnet.
Vi använder bara Hyaluronsyra fillers vilket innebär att de är temporära och varar vanligtvis mellan 6 månader upp till ett år. Hållbarheten kan variera beroende på faktorer som behandlingsområde, injicerad volym och individuella ämnesomsättningen.
Det är normalt att uppleva mild svullnad och rodnad vid injektionsställena omedelbart efter behandlingen. Dessa symtom brukar vara övergående och avta inom några dagar. Blåmärken kan uppstå på injektionsställena. De försvinner normalt inom en vecka eller två, men det kan variera beroende på individens benägenhet att bilda blåmärken. Även ömhet eller smärta vid injektionsställena, men detta är vanligtvis milt och kortvarigt.
Ibland kan resultatet vara asymmetriskt eller ojämnt. Det kan i vissa fall korrigeras med ytterligare behandling eller justeringar.
Trots att infektioner är sällsynta kan de uppstå efter injektioner. Följ noga de eftervårdsinstruktioner som vi gett dig för att minimera risken. Hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i kroppen, vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Men i sällsynta fall kan det förekomma överkänslighetsreaktioner. Det är viktigt att informera din behandlare om eventuella tidigare överkänslighetsreaktioner eller allergier. I mycket sällsynta fall kan fillerinjektioner leda till kärlblockering och potentiell vävnadsdöd. Det är en allvarlig komplikation, men den är extremt sällsynt. Detta kan man behandla med Hyalase, denna behandling skall påbörjas så snart som möjligt. Om man är orolig så kontakta oss omgående. Så även om du inte går till oss se till att den som behandlar dig alltid har detta tillgängligt.

Dags att unna dig en behandling

Vi grundades med passionen att erbjuda kvalitativa skönhetsbehandlingar som inte bara förbättrar din hudhälsa utan också ger dig en upplyftande och avslappnande upplevelse. Med ett dedikerat team av sjuksköterskor och hudterapeut strävar vi efter att leverera de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Boka direkt

Nyhetsbrev

Subscription Form
envelopephonecrossmenu