Boka
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Muskelavslappnande

Enligt lag kräver alla injektionsbehandlingar en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen. Detta gäller både nya kunder och de som inte har behandlats på över sex månader.
Du kan boka en konsultation via telefon eller så är du välkommen till kliniken. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.
Du måste vara över 18 år för att genomgå injektionsbehandlingar. 

Muskelavslappnande behandlingar

En muskelavslappnande behandling är en metod för att reducera synliga ålderstecken genom att injicera muskelavslapnande läkermdel i små muskler där rynkor har bildats. Genom att musklerna slappnar av minskar synligheten av fina linjer, vilket resulterar i en jämnare hud.

Enligt lag kräver alla injektionsbehandlingar en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen. Detta gäller både nya kunder och de som inte har behandlats på över sex månader.

Du kan boka en konsultation via telefon eller så är du välkommen till kliniken. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.

Du måste vara över 18 år för att genomgå injektionsbehandlingar

Linjer mellan ögonbrynen, (bekymmersrynka)

Är det område mellan ögonbrynen där bekymmersrynkor kan vara mest framträdande. Genom att försiktigt och temporärt minska muskelkontraktionen i detta område kan vi skapa en slätare och mer avslappnad yta. Ger ett piggt utseende, samtidigt som man behåller sina unika ansiktsdrag. En diskret men effektiv metod för att minska synliga linjer.

Linjer i ögonens utkanter
(kråksparkar)

Det är små linjer som bildas runt ögonens yttre hörn när du ler eller gör ansiktsuttryck. Dessa linjer uppstår på grund av upprepade ansiktsrörelser och muskelaktivitet över tiden.

Horisontella linjer i pannan

I pannområdet är det vanligt att människor använder musklerna för att uttrycka sig genom att rynka pannan, höja ögonbrynen eller göra andra ansiktsrörelser. Upprepade kontraktioner av dessa muskler kan orsaka bildandet av linjer i huden, särskilt när huden förlorar sin naturliga förmåga att återhämta sig.

Linjer vid näsan 
(bunnylines)

Bunny lines är termen som används för att beskriva små linjer eller veck som bildas på näsan när du skrattar, ler eller gör vissa ansiktsuttryck. Dessa linjer syns vanligtvis på näsan precis bredvid ögonen.

Linjer kring munnen 
(Skrattrynkor)

Här kan vi behandla linjer runt munnen, som är förknippade med livserfarenhet och ansiktsuttryck. Området runt munnen är särskilt benäget för bildandet av linjer och veck på grund av ansiktsrörelser och muskelaktivitet.

Läppkontur
(lipflip) 

Genom att slappna av denna muskel kan läpparna rulla något uppåt, vilket kan skapa ett intryck av fylligare och mer framträdande läppar. Det ger dock inte samma volymökning som fillers och syftar snarare till att förbättra läpparnas form och kontur.

Nedåtgående mungipor

Här kan vi behandla nedåtgående mungipor genom att minska aktiviteten i musklerna som drar ned mungiporna, vilket kan resultera i ett mer avslappnat och mindre surt utseende.

Gummy smile 
(synligt tandkött)

Här kan vi behandla de överdrivet aktiva musklerna runt överläppen. För att minska synligheten av tandkött när en person ler.

Spänd haka 
(apelsinhaka) 

Här kan vi behandla den upplevda ojämnheten eller rynkningen som kan uppstå på hakan.

Hals

Här kan vi behandla horisontella linjer och veck som ibland bildas runt halsen och som kallas "halsbandlinjer" eller "tech neck lines." Eller platysma som är den breda muskeln som sträcker sig från halsen till käken och kan vara ansvarig för vissa åldersrelaterade förändringar i halsens utseende, såsom band och hängande hud.

Dekolletage

Här kan vi behandla fina linjer i dekolletageområdet, vilket är det område som sträcker sig från halsen ner till bröstet.

Svettningar

Här kan vi behandla de områden där överdriven svettning uppstår, som armhålorna, handflatorna eller fotsulorna. För att minska svettkörtlarnas aktivitet och därmed reducera mängden producerad svett.
Din destination för avancerad hudvård

Boka en kostnadsfri konsultation

Vanliga frågor och svar om Injektionsbehandlingar

På behandlingsdagen får du först lokal bedövningssalva och sjuksköterskan kommer att bedöma och markera de områdena som skall behandlas. Små mängde läkemedel injiceras med en tunn nål i de specifika musklerna som skall behandlas.
Viktigt är att ha realistiska förväntningar, ibland kan det innebära flera behandlingar för att uppnå resultat. Man kan förvänta sig minskade linjer, jämnare och avslappnad hud. Effekten brukar komma efter 3–4 dagar och fullständigt resultat inom 7-14 dagar, Det är viktigt att ha tålamod och inte förvänta sig omedelbara resultat.
Du kommer att se stor förändring efter en behandling, men vissa djupare linjer kan behöva upprepade behandlingar, vissa djupa linjer kommer inte att försvinna helt.
Undvik att ta blodförtunnande läkemedel, såsom aspirin eller ibuprofen, några dagar innan behandlingen för att minska risken för blåmärken och blödning vid injektionsstället.
Enligt svensk lag måste en konsultation göras 48 timmar. Man skall vara 18 år fyllda. Vi ger inte muskelavslappnande läkemedel till gravida eller ammande. Inte heller under en pågående infektion eller vid vissa sjukdomstillstånd eller allergier.
Inte röra eller massera området under de närmaste 6 timmarna efter behandling. Inte utföra peeling eller ansiktsmassage under det närmaste dygnet.
Man har resultat mellan 3-6 månader. Effekten kommer att minska med tiden. Inga behandlingar görs innan 3 månader efter föregående behandling.
Huvudvärk, illamående, svullnad och rodnad/blåmärken

Om du blir osäker om du fått någon form av biverkning eller komplikation skall du kontakta oss omgående.

Dags att unna dig en behandling

Vi grundades med passionen att erbjuda kvalitativa skönhetsbehandlingar som inte bara förbättrar din hudhälsa utan också ger dig en upplyftande och avslappnande upplevelse. Med ett dedikerat team av sjuksköterskor och hudterapeut strävar vi efter att leverera de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Boka direkt

Nyhetsbrev

Subscription Form
envelopephonecrossmenu