Boka
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Trådlyft

Trådlyft är en kosmetisk procedur som används för att lyfta och strama upp hudens yta i ansikte och hals. Det är en icke kirurgisk behandling vilket innebär en snabbare återhämtning.

Enligt lag kräver alla injektionsbehandlingar en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen. Detta gäller både nya kunder och de som inte har behandlats på över sex månader. Du måste vara över 18 år för att genomgå injektionsbehandlingar.

Lyft och strama upp hudens yta med trådlyft

Trådlyft är en kosmetisk procedur som används för att lyfta och strama upp hudens yta i ansikte och hals. Det är en icke kirurgisk behandling vilket innebär en snabbare återhämtning. Vi använder bara trådar som är biologiskt nedbrytbara och som även stimulerar kollagenproduktionen över tid. Trådarna införs genom subkutant (under huden) genom en fin nål eller kanyl. De placeras sedan strategiskt för att lyfta och stödja slapp hud.

Ögonbryn och panna

Trådlyft kan användas för att höja och forma ögonbrynen samt för att minska linjer i pannan.

Kindben och käklinjen

Genom att placera trådar i dessa områden kan trådlyft skapa ett lyftande och konturerande effekt.

Nasolabiala veck

Trådar kan appliceras för att minska synligheten av linjer och veck runt näsa och mun.

Hals och käklinje

Trådar kan appliceras för att behandla slapp hud på hals och definiera käklinjen.

Mungipor

Trådar kan appliceras för att lyfta och föryngra området runt mungiporna för att minska tecken på åldrande.
Din destination för avancerad hudvård

Boka en kostnadsfri konsultation

Vanliga frågor och svar om Trådlyft

Man använder tunna trådar som man lägger under huden och dras försiktigt uppåt för att skapa en lyftande effekt. Trådarna kan även stimulerad din egen kollagen produktion, vilket kan förbättra hudens elasticitet och fasthet över tid.
Du kan förvänta dig omedelbara resultat direkt efter behandlingen. Trådarna hjälper till att strama upp huden genom att stödja vävnaden. Ökad kollagenproduktion gör att de långsiktiga effekterna gradvis ger förbättring i hudens ton och struktur.
Först måste en konsultation bokas. Där går vi igenom dina mål, förväntningar samt medicinsk bakgrund och eventuellt tidigare behandlingar, för att avgöra om trådlyft är lämpligt för dig.
Du måste vara 18 år fyllda. Konsultation ska ske minst 48 timmar innan behandlingen. Vi gör inga behandlingar på gravida eller ammande. Inte heller under en pågående infektion eller vid vissa sjukdomstillstånd eller allergier.
Undvika sol och bad första dagarna, Inte massera behandlade området. Undvika kraftig fysisk aktivitet de första dagarna.
De flesta kan återgå till sina dagliga aktiviteter med en gång. Vissa personer kan uppleva lite ömhet och svullnad men detta bör vara kortvarigt. Blåmärken är vanligt runt behandlingsområdet men brukar försvinna inom några dagar. Trots att infektioner är sällsynta kan de uppstå efter injektioner. Följ noga de eftervårdsinstruktioner som vi gett dig för att minimera risken.
Vanligtvis används en lokalbedövning eller bedövningskräm innan trådarna införs för att minimera smärtan. Många personer upplever endast milda obehagskänslor eller tryck under själva proceduren. Det kan dock vara lite ömt eller svullet efteråt

Dags att unna dig en behandling

Vi grundades med passionen att erbjuda kvalitativa skönhetsbehandlingar som inte bara förbättrar din hudhälsa utan också ger dig en upplyftande och avslappnande upplevelse. Med ett dedikerat team av sjuksköterskor och hudterapeut strävar vi efter att leverera de bästa möjliga resultaten för våra kunder.
Boka direkt

Nyhetsbrev

Subscription Form
envelopephonecrossmenu